Om Mac iFokus

Välkommen till Mac iFokus!

När iPhone 3GS var relativt ny visade Staffan den för mig. Det tog bara någon minut innan jag förstod att jag måste ha den. Den var helt olik alla telefoner jag hade sett och provat innan. Då mindes jag hur jag hade fnyst när den första iPhone presenterades. Det kunde inte bli annat än en rejäl flopp. Så fel jag hade.

När det sen blev dags att byta dator köpte jag en Mac. Även en sån hade Staffan visat mig innan. Före det hade alla mina datorer under 20 år haft Windows och mina fördomar sa att Mac bara var för dem som inte var så duktiga på att använda datorer och dessutom fanns det nästan inga program till dem. Man hade ju ingen valfrihet som Mac-användare. Även den fördomen visade sig vara helt felaktig.

Dagen då Apple presenterade iPad hade jag i alla fall lärt mig något. Jag förstod direkt att det skulle bli en hit och köpte en så fort som den blev tillgänglig i Sverige. När "nya" iPad presenterades var det dags igen. Den fantastiska skärmen tillåter mig att utföra arbete som tidigare bara gick att göra på datorn.

Från att ha varit en inbiten Windows-användare har jag alltså blivit en fanatiskt Mac-användare. Glad

Du behöver inte vara fanatisk eller ens särskilt intresserad av datorer för att vara välkommen här. Förr eller senare har du säkert någon fråga eller fundering du kan dela med dig av. Antingen inför ett förestående köp eller när du söker ett program som gör något du behöver. Fråga gärna.

Niklas

P.S. Vet du att iFokus inte tillåter mobbning? Läs mer här.

Värd

Avatar för Niklas

Medarbetare

Avatar för [Jens]