Apple

Hur lång tid för leverans av Mac från Elgiganten?

2013-10-31 05:31 #0 av: [fessing]1

När jag den 19/10 beställde min dator från Elgiganten hade jag alla förhoppningar om att de inte skulle ta sådan här lång tid!

Nu för någon dag sedan fick jag veta att datorn jag skulle ha är slut på Apple huvudlager:( Någon som vet ca hur lång tid de bör ta nu innan jag får min dator?

Mvh// Johan

Anmäl
2013-10-31 08:04 #1 av: MagArne

Troligtvis får du den inte alls då den utgått ur sortimentet och ersatts av ny modell. Apple släppte ju nya modeller efter den 19:e

Har du kontaktat Elgiganten och frågat hur det ligger till?
Vad är det för dator du köpt?

Anmäl
2013-10-31 11:34 #2 av: Love-

#1 det du skriver tror inte jag på, dom måste leverera det folk har beställt och bara för det kommer ut nytt så skiter dom inte i dom andra. Det man har beställt får man så spelar det ingen roll om det kommer nya eller ej. Att man inte skulle få det man har betalt är bara knäppt och tror knappast att Apple skulle lura någon att betala massa pengar sen skit i att ge dom det dom har betalt för

Besök gärna min FB:sida:http://www.facebook.com/RosaliesDesign och min hemsida http://www.rosaliessmycken.n.nu/
 Medarbetare på återbruk , trädgård och Feminism

 

  

Anmäl
2013-10-31 13:07 #3 av: MagArne

Nä, klart TS får pengarna tillbaka om Elgiganten inte kan leverera produkten eller om TS inte godtar den nya modellen.

Apple säger aldrig i förväg när nya modeller kommer och det är mycket troligt att orden lades precis i skarven när nya generationens datorer lanserades.

Men detta är ju omöjligt för oss på forumet att svara på då vi varken jobbar på Elgiganten eller Apple och kan svara på varför just denna order tycks dra ut på tiden. Detta är ju bara mina spekulationer.

Så mitt råd är att kontakta Elgiganten och fråga när datorn kommer samt om den ev ersätts av en ny generation. Alternativt häva köpet och köpa den på annat håll.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.