Program, appar & tjänster

Klistra in bilder från iPhone på extern hårddisk i OS X?

2014-10-30 22:02 #0 av: luckiestgirl

Hej!

Som den nyblivna mac-ägaren jag är stötte jag på ett litet problem. Importerade bilder från min iPhone till min macbook och de hamnade då såklart i iPhoto. Jag ville kopiera bilderna till min externa hårddisk men det går inte att klistra in dom där som man kan göra i typ windows. Hur gör man? Hur löser jag detta?

Tacksam för svar :)

Anmäl
2014-10-30 22:19 #1 av: yeahsica

Jag gillar inte att hålla på med iPhoto, så det lättaste tycker jag är att ansluta iPhonen till datorn och sen öppna programmet "Bildinsamling", för att sen bara välja bilderna jag vill importera och välja vilken mapp jag vill importera dom till :)

Anmäl
2014-11-02 18:59 #2 av: luckiestgirl

okej, jag gör så nästa gång! 

men dom här bilderna som jag redan importerat med iPhoto, hur kan jag få dom till min externa hårddisk?

Anmäl
2014-11-02 20:19 #3 av: yeahsica

Ett sätt att få bilderna till hårddisken är att öppna iPhoto, markera bilderna du vill kopiera och sen trycka på Arkiv -> Exportera. Då kan du välja att dom ska hamna på din externa hårddisk. Problemet då är att ändringsdatum/skapelsedatumet för bilderna blir fel, det blir av någon anledning satt till tiden då du exporterade bilderna. 

Finns säkert andra sätt att göra det på, är själv inte så insatt i iPhoto.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.