macOS

Ändra utseende på finder i OS X Yosemite

2015-12-18 02:45 #0 av: Moalinn

Jag undrar om någon har någon aning om hur man ändrar utseendet i finder-fönster? Startade om datorn en dag och då såg det ut så här när jag öppnar ett finder-fönster, att alla mina filer kommer upp direkt istället för som det såg ut innan (och som det ser ut när man öppnar mapparna jag har på skrivbordet) med en "meny" till vänster. Jag vill gärna ha tillbaka menyn, men jag verkar inte hitta någon inställning för detta. Någon som vet?

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.blogg.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl
2015-12-18 09:51 #1 av: [Jens]

Gå in på Inställningar.

Där kan du enkelt klicka i vilka saker du vill ha ute i fältet till höger. Du kan även slå av fältet till höger om du vill ha det så.

Du kan ändra visningsvy och byta från ikoner till små ikoner och texter i det som visas och du kan välja det som standardvisning.

Du kan byta hur saker ska listas, bokstavsordning eller vilken typ av filer eller foldrar. Även det kan du välja som standardvisning om du vill.

Under avancerat så kan du även byta var Finder ska starta, när du startar Finder. Vill du inte att alla dina filer ska ligga listade då byt visning.

Det finns en hel del som du kan ställa in och du kan få Finder att se ut som du vill, visa det du vill och fungera som du vill. Det är bara att utforska.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.