Hårdvara

MacBook Air skärmproblem & krångliga usb-portar

2016-09-17 11:51 #0 av: Zofiaz

Hejsan

Jag köpte mig här i veckan en ny Mac, allting fungerade som det skulle tills två irriterande problem visade sig. Till att börja med får skärmen som ett grått filter över sig ibland när man startar upp datorn, startar man om den så försvinner det och allting är som det ska men vad beror egentligen det hela på? - Man ser allt på skärmen etc. men det är som ett dimmigt filter så att säga.

En annan kluring är usb-portarna. Jag brukar ladda min mobil via datorn men när man kopplar in den till den här datorn börjar den blinka hej vilt då den inte laddar konstant utan det handlar om några sekunder den laddas, sedan inte, sedan igen. Så håller den på så länge den är inkopplad vilket snarare drar mer batteri. Provat båda portarna, olika mobiler och olika laddare men det är samma sak med alla, alltså är det något med datorn antar jag. Vad finns att göra åt saken?

Tack på förhand!

Anmäl
2016-09-17 13:09 #1 av: [Jens]

Reklamera och skaffa dig en ny! Du har rätt att lämna tillbaka datorn .

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.