Övrigt

hjälp!

2016-10-28 22:56 #0 av: Victoriastel

Har haft min macbook air i över ett år nu och börjar få psykbrott på den. När jag först startade upp datorn så laddade jag ner pages, numbers och allt dedära på ett annat apple id konto för hade under den tiden inte skapat mig ett eget. Så jag kan inte uppdatera några utav dom apparna, inte ens om jag loggar in på det kontot elr så. Datorn är seg och behöver verkligen uppdatera den, men det går inte att programuppdatera den. Känner bara att jag vill radera precis allting och starta om på nytt men naturligtvis att jag lägger över allting på en exstern hårddisk, men hur ska jag göra denna processen? måste jag köpa om alla appar sedan? behöver verkligen hjälp:( och vilken hårddisk ska jag köpa? 

Anmäl
2016-10-29 08:53 #1 av: [Jens]

Har du köpt appar med det påhittade kontot?

En extern hdd är bra att ha och gärna minst 1 tb . Här hittar du några förslag på extern hdd: http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=v1555#rparams=m=s291721236

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2016-10-29 08:54 #2 av: [Jens]

pages numbers och keynote ska vara gratis när man köper en ny dator idag så det ska inte vara några problem.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.