Apple

MacBook 12" eller Air?

2017-12-18 21:05 #0 av: Markusss

Jag är i behov av en ny dator och snart är det mellandagsrea och förhoppningsvis har jag julklappspengar så jag kan slå till.

Jag är väldigt kluven i mitt val. MacBook ser ju väldigt trevlig ut. Visst är skärmen mindre med 12" men jag har kollat på den flera gånger och tycker att det funkar för min del. Apple själva vill höja den till skyarna och skriver att den är snabbare än tidigare modeller och har fantastisk skärm. Men när jag läser omdömen från konsumenter så verkar många missnöjda och tycker att den är långsam? Sen är det kanske ett minus att man tagit bort USB3 och ersatt med en annan port. 

Jag har varit väldigt sugen på MacBook Air 13,3" tidigare men börjar inte den kännas lite föråldrad?  Prismässigt är den någon tusenlapp billigare men har väl en snabbare processor. 

Anmäl
2017-12-19 10:32 #1 av: Niklas

Hur ska du använda datorn? Det är nog det som avgör vad som är bäst för dig.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2017-12-19 20:32 #2 av: Markusss

Det är främst vardaglig användning; surfa, betala räkningar, skriva, lättare bildredigering och släktforskning. Jag behöver ingen speldator och kör inte proffessionella tunga program.

Anmäl
2017-12-20 07:56 #3 av: Niklas

Då kan du säkert klara dig med vilken som helst.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.