Apple

iPhone bilder till USB, och tillbaka

2018-07-21 18:52 #0 av: [Zofiaz]

Jag skulle vilja kopiera över alla mina bilder på min iPhone till ett USB-minne, jag förstår dock inte riktigt hur jag ska gå tillväga Funderar

Importerade först bilderna till "Bilder" men förstod att därifrån går det inte att flytta vidare dem till USBet. Jag ska byta mobil och vill säkra mina bilder, nöjer mig inte med en säkerhetskopia så att säga då jag innan varit med om att säkerhetskopian blivit "trasig" under tiden jag väntat på min nya mobil och alla bilder då fått förlorade Gråter

Vilket leder till min följdfråga; om säkerhetskopian mot förmodan krånglar även denna gång, hur för jag då över bilderna till den nya mobilen från usb-minnet alternativt från "bilder"?

Anmäl
2018-07-21 19:46 #1 av: VoxBauers

Intressant, har ingen lösning...

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl
2018-07-22 11:29 #2 av: Niklas

Har du en dator med iTunes eller iCloud?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2018-07-24 10:16 #3 av: Frida Wolfcloud

Hej! Gör en mapp på skrivbordet som heter typ "USBBilder" eller liknande. Sen markerar du alla bilderna som du vill ha på USBminnet och drar de till mappen på skrivbordet (som när du flyttar en vanlig fil). När alla bilder ligger i den mappen kan du stänga ner Bilder om du vill. Ta sedan alla bilderna (som när du flyttade de från Bilder till mappen på skrivbordet) och "dra" de till USBminnet! Om allt gick som det skulle har du nu alla bilderna på USBminnet, i en mapp på skrivbordet och i Bilder!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.