Hårdvara

Touch bar - är det värt det?

2018-08-07 21:59 #0 av: Jojaton

Jag behöver köpa en ny dator till skolarbete (börjar plugga till Webbredaktör i höst) samt redigera bilder, och har bestämt mig för en Macbook Pro. Har en Macbook Air ’12 sedan innan som sjunger på sista versen. Men nu till nästa problem - ska man satsa på den med Touch bar eller är det bara en Apple-gimmick som du betalar 3000 spänn för? (Vet att det är lite bättre prestanda också, är det värt det enbart pga det?)

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl
2018-08-09 16:18 #1 av: Niklas

Jag har inte använt en med touch bar och skulle inte betala för det.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2018-10-18 22:25 #2 av: cookies

Valde 20..16 (?) att inte köpa med touchbar (MacBook pro), sparade många tusen, men framförallt kände jag inte att jag behövde det. Plus att jag gillade deras gamla tangentborg mer än det nya, både hur det känns att skriva på och bakgrundsbelysningen.


Anmäl
2018-10-18 23:05 #3 av: Jojaton

Det blev en utan! Har inte saknat touchbaren, alls (har ju iof inte jobbat med den tidigare så hade kanske föredragit det jämfört normalt tangentbord - who knows) men kan ibland sakna de extra portarna som kommer med om man köper touchbar. Saknar iof vanlig usbingång och ingång för minneskort, även om jag köpt till en adapter. Men så är det ju ofta med Apple, man får väl börja vänja sig..!

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.